Kära Vänner och Släkt!

2018 går mot sitt slut, dags att summera.

Efter ett 1.5 år i Stockholm med ett intressant jobb landade jag i februari på Gotland igen. Mitt jobb idag är på en daglig verksamhet och där aktiverar vi personer med olika funktionsnedsättningar. Jag stortrivs!!

På fritiden är det lite hushållsarbete, läsning, promenader och intagande av lite media och så sjunger jag i kören igen, så kul!

Dan, underbara mannen i mitt liv som jag varit gift med i tio år i år. Han har fyllt 60 år. Det firade vi med familjen på Spa i Kosta. Härlig helg med överraskningsgäster som Dan verkligen uppskattade. Jobbet på skatteverket är varierande och han är en del i Stockholm.

På fritiden tar han gärna på sig arbetsbyxorna och går ut för att jobba vidare med sina projekt, snart har han sitt garage på baksidan klart.

Albert har bytt jobb och arbetar nu på Boverket. Tilde har det här året avslutat sina studier och fått sin examen som Arkivarie. Hon jobbar på Blekinge Tekniska högskolan med arkivet.

Gustav har avslutat sin utbildning inom militären och börjat jobba som flygbassäkerhetssoldat på F17. Han har sin första egna hyreslägenhet att möblera upp. Vi fick den stora äran att hjälpa till att köra dit möbler i augusti, då det var den hetaste sommaren på länge. Vi var också i Stockholm och såg högvakten där Gustav var med.

I november tog vi en tur till Blekinge. Hälsade på Albert och Tilde och katterna i deras nya lägenhet mitt i Karlskrona, och hälsade på Gustav i Ronneby.

Nu ser vi framemot ännu en härlig Jul tillsammans. Alla kommer hem och granen är på plats.

Snön ligger vit på taken snart är endast Tomten vaken!!

God Jul och Gott nytt år!

Ulla och Dan